Facebook
OP DE HOOGTE BLIJVEN?
LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA

Doelgroepen

In onze praktijk behandelen wij kinderen en jongeren met uiteenlopende klachten.
Wij geven een toelichting aan de hand van voorbeelden.

Baby’s:

Baby’s groeien erg snel. Ze leren rollen, kruipen, grijpen. De eerste levensjaren zijn erg belangrijk, van de ouders. dan wordt de basis gelegd voor een gezonde en gelukkige volwassene. Als ouder wilt u hiervoor natuurlijk het beste voor uw kindje.De geboorte van een kindje is heel bijzonder en mooi. In het begin is het kindje kwetsbaar en afhankelijk

Voorbeelden waarbij kinderfysiotherapie bij baby’s kan helpen:

Peuters:

Een peuter gaat de wereld ontdekken. Die gaat spelen en krijgt vriendjes.
Een peuter leert veel motorische vaardigheden: rennen, springen, fietsen en knutselen. Ze zijn actief bezig met allerlei spelletjes, hun zelfstandigheid groeit. Bij Kids2Move willen wij bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van uw peuter. Daarom geven wij naast kinderfysiotherapie ook Peutergym, waar alle kinderen aan mee kunnen doen.
Soms hebben peuters in hun ontwikkeling extra ondersteuning nodig.

Voorbeelden waarbij kinderfysiotherapie bij peuters kan helpen:

Schoolkinderen:

Bij het naar school gaan breekt een nieuwe fase aan. Kinderen gaan van alles leren. Het is bewezen dat goed bewegen een positieve invloed heeft op het welbevinden en de leerprestaties! Het kan zijn dat uw kind niet goed mee kan komen met gym of op het schoolplein. Dit kan een negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen. Gerichte ondersteuning kan dan helpen.

Voorbeelden waarbij kinderfysiotherapie bij schoolkinderen kan helpen:

Jongeren:

Jongeren, op de middelbare school, worden steeds zelfstandiger. Ze krijgen een eigen mening en andere interesses. Fysiek verandert er ook heel veel. Ze groeien op tot volwassene.

Voorbeelden waarbij kinderfysiotherapie bij jongeren kan helpen: