Facebook
OP DE HOOGTE BLIJVEN?
LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA

Wie is wie

Kids 2 Move bestaat uit een enthousiast team. Wij combineren professionaliteit met een prettige sfeer. Alle medewerkers hebben hun hart liggen bij kinderen. Ons team bestaat uit de kinderfysiotherapeuten Janneke van Luijk, Saskia Hock, Maud Dirkx en Sherryna Rahangmetan. Daarnaast is bij ons team Paula de Koning betrokken. Zij is sportfysiotherapeut en ondersteunt de FitKids.

Janneke van Luijk

Kinderfysiotherapeut

Na de opleiding voor fysiotherapie ben ik mij al gauw gaan specialiseren in kinderfysiotherapie. Sinds 1996 ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut. Het contact met kinderen vind ik erg leuk, en ik geniet er elke keer weer van om te zien hoe een kind zich ontwikkelt. Het is een uitdaging om kinderen juist zo te stimuleren en te begeleiden dat bewegen hen plezier geeft.

Lees meer

Opleidingen / Certificaten:

(Bekijk opleidingen)

Saskia Hock

Kinderfysiotherapeut Mppt

Na een aantal jaren als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik mij gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Dit vanwege de creativiteit, diversiteit van problemen en het vele multidisciplinaire werken.  

Lees meer

Opleidingen / Certificaten:

(Bekijk opleidingen)

Maud Dirkx

Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o.

In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na eerst het vak fysiotherapie wat breder te verkennen, werd het voor mij duidelijk dat mijn affiniteit bij kinderen ligt. In 2014 ben ik dan ook begonnen aan de masteropleiding kinderfysiotherapie (Master Pediatric Physical Therapy) te Breda. En sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij kinderfysiotherapie Kids2Move.

Lees meer

Opleidingen / Certificaten:

(Bekijk opleidingen)

Paula de Koning

fysiotherapeut, ESP Sportfysiotherapie

Bij Kids2Move begeleid ik sinds 2012 de Fitkids- groep. Na mijn fysiotherapieopleiding heb ik mij in 2009 gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Het behandelen van sportgerelateerde klachten en revalidatie hebben mijn affiniteit.

Lees meer