Wat is FITKIDS?

Neem contact op

Fitkids is een fitness- en beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een beperking en/of chronische ziekte, zoals bijvoorbeeld astma, diabetes, cystic fibrosis, jeugdreuma, een spieraandoening, downsyndroom, een verstandelijke beperking, autisme, DCD of een hartafwijking. Deze kinderen sporten en fitnessen onder begeleiding van kinderfysiotherapeuten.

Hoe werkt FITKIDS?

Het trainingsprogramma wordt afgestemd op de behoefte van ieder kind. In het programma wordt gewerkt aan het stimuleren van de conditie, aan het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en van de zelfstandigheid van de kinderen. Plezier en ontspanning staan voorop. Wij stimuleren kinderen om, na het doorlopen van Fitkids, door te stromen naar een sportclub of sportactiviteit.

Waar & wanneer?
Fitkids wordt elke week gegeven, op zaterdag van 11.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur, bij Derks4Sport, Homberg 29-96 in Wijchen

Kosten
Fitkids wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanmelden of meer informatie?
u kunt hier contact met ons opnemen.

Kijk ook op:
www.fitkids.nl

Naast individuele kinderfysiotherapie bieden wij
nog een aantal extra activiteiten…

Peutergym & Kleutergym

Bij Kids2Move organiseren wij ook de ontzettend leuke Peuter & Kleutergym. Dit is voor alle kinderen van 3 tot 6 jaar, die lekker willen bewegen!

Lees meer >

Wat is FITKIDS?

Fitkids is een fitness- en beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een beperking en/of chronische ziekte, zoals bijvoorbeeld astma…

Lees meer >