Kids2Move bestaat uit een enthousiast team. Wij combineren professionaliteit met een prettige sfeer. Alle medewerkers hebben hun hart liggen bij kinderen. Onze kinderfysiotherapeuten Janneke van Luijk, Saskia Hock, Maud Dirkx, Judith Pols en Trea Timmers zijn geregistreerd in het BIG-register (wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en het KRF-Nl Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten.

Janneke van Luijk

Kinderfysiotherapeut

Na de opleiding voor fysiotherapie ben ik mij al gauw gaan specialiseren in kinderfysiotherapie. Sinds 1996 ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut. Het contact met kinderen vind ik erg leuk, en ik geniet er elke keer weer van om te zien hoe een kind zich ontwikkelt. Het is een uitdaging om kinderen juist zo te stimuleren en te begeleiden dat bewegen hen plezier geeft.

Mijn jarenlange ...

Lees meer Bekijk Opleidingen / Certificaten

Saskia Hock

Kinderfysiotherapeut Msc Master Pediatric Physical Therapy 

Na een aantal jaren als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik mij gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Dit vanwege de creativiteit, diversiteit van problemen en het vele multidisciplinaire werken.

In 2008 heb ik de opleiding sensorisch integratietherapeut afgerond in Rotterdam en in 2012 heb ik mijn Master Pediatric Physical Therapy behaald te Breda. Daarnaast volg ik diverse cursu...

Lees meer Bekijk Opleidingen / Certificaten

Maud Dirkx

Kinderfysiotherapeut Msc, Master pediatric Physical Therapy

In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na eerst het vak fysiotherapie wat breder te verkennen, werd het voor mij duidelijk dat mijn affiniteit bij kinderen ligt. In 2014 ben ik dan ook begonnen aan de masteropleiding kinderfysiotherapie (Master Pediatric Physical Therapy) te Breda. En sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij kinderfysiotherapie K...

Lees meer Bekijk Opleidingen / Certificaten

Judith Pols

Kinderfysiotherapeut

Al vrij snel nadat ik begon te werken als fysiotherapeut werd het mij duidelijk dat ik me wilde gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie.
Sinds 2005 ben ik als kinderfysiotherapeut werkzaam geweest bij zorginstellingen in de gehandicaptenzorg, in de eerstelijns praktijk en binnen het speciaal onderwijs.
In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de zorg voor kinderen...

Lees meer Bekijk Opleidingen / Certificaten

Trea Timmers

Kinderfysiotherapeut

Sinds oktober 2020 werk ik als kinderfysiotherapeut bij de praktijk voor kinderfysiotherapie Kids2Move. Hier geef ik kinderfysiotherapie zowel individueel als in groepsverband. Bij de Fitkids is dit samen met een vaste begeleider.
Tijdens de HBO-opleiding fysiotherapie vond ik het al leuk om met kinderen te werken. De specialisatie kinderfysiotherapie was dan ook een logische vervolgstap ...

Lees meer

Naast individuele kinderfysiotherapie bieden wij
nog een aantal extra activiteiten…

Peutergym & Kleutergym

Bij Kids2Move organiseren wij ook de ontzettend leuke Peuter & Kleutergym. Dit is voor alle kinderen van 3 tot 6 jaar, die lekker willen bewegen!

Lees meer >

Wat is FITKIDS?

Fitkids is een fitness- en beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een beperking en/of chronische ziekte, zoals bijvoorbeeld astma…

Lees meer >