Team

Kids2Move bestaat uit een enthousiast team. Wij combineren professionaliteit met een prettige sfeer. Onze (kinder)fysiotherapeuten Saskia Hock, Janneke van Luijk, Maud Dirkx, Kitty Langens, Trea Timmers en Paula de Koning zijn geregistreerd in het BIG-register (wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en het KRF-Nl Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten.

 

 

 

 

Saskia Hock

Praktijkeigenaar,
Kinderfysiotherapeut (Master Pediatric Physical Therapy)
Sensorische informatieverwerkingstherapeut

Inmiddels ben ik alweer sinds april 2009 betrokken bij Kids2move Kinderfysiotherapie en sinds 1 juli 2022 de trotse praktijkeigenaar.  

Sinds 2012 ben ik geregistreerd Master Kinderfysiotherapeut en werk ik met veel pas...

Maud Dirkx

Kinderfysiotherapeut (Master Pediatric Physical Therapy)

Al mijn hele leven heb ik affiniteit met kinderen. Na een aantal jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt ben ik sinds 2016 werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Kids2Move. In 2018 heb ik mijn opleiding als kinderfysiotherapeut afgerond. Naast verschillende praktijken in de 1e lijn heb ik ook ervaring in de kinderrevalidatie. Verder heb ik met veel plezier een aantal projecten voor de kinderr...

Janneke van Luijk

Kinderfysiotherapeut
Sensorische informatieverwerkingstherapeut

Elke keer weer, geniet ik ervan om te merken hoe een kind zich ontwikkelt. Ieder kind is uniek en heeft andere aandachtspunten. Het mag er zijn zoals zij/hij is. Ik wil elk kind bezien in de totaliteit, in de context. Daarvoor betrek ik ouders er altijd bij, en stem ik af met het geven van adviezen en oefeningen.

Ik ervaar het als een uitdaging om kinderen zo te helpen dat ze zich optima...

Kitty Langens

Kinderfysiotherapeut (Master Pediatric Physical Therapy)

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de HAN te Nijmegen als fysiotherapeute. Vanaf 2012 ben ik tevens Master of Pediatric Physical Therapy (MPPT) en daarmee geregistreerd kinderfysiotherapeute.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij fysiotherapie Millingen aan de Rijn. Sinds 2023 werk ik met veel plezier een dag als kinderfysiotherapeut bij Kids2move. Tevens heb ik bijna twee...

Trea Timmers

Kinderfysiotherapeut

Sinds oktober 2020 werk ik als kinderfysiotherapeut bij de praktijk voor kinderfysiotherapie Kids2Move. Hier geef ik kinderfysiotherapie zowel individueel als in groepsverband. Bij de Fitkids is dit samen met een vaste begeleider.
Tijdens de HBO-opleiding fysiotherapie vond ik het al leuk om met kinderen te werken. De specialisatie kinderfysiotherapie was dan ook een logische vervolgstap ...

Paula de Koning

Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut
Sensorische informatieverwerkingstherapeut I.O.

Mijn naam is Paula de Koning. Ik woon in Wijchen samen met mijn vriend en ben trotse moeder van 3 zoons. Vanaf januari 2024 ben ik werkzaam bij Kids2Move.

Ondertussen heb ik met veel plezier al ruim tientallen jaren werkervaring als algemeen fysiotherapeute opgebouwd. In deze tijd heb ik o.a. de opleiding sportfysiotherapie en ...